Nico Melamed, autor gol Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol continua invicte a la Segona Divisió després d’imposar-se al Sabadell per 0 a 1 amb un gol de Nico Melamed. A la Nova Creu Alta s’han enfrontat dos equips que havien arribat a Segona de manera diferent. Els arlequinats, després d’aconseguir l’ascens, i els blanc-i-blaus, després de perdre la categoria.

Primera part, per a l’Espanyol

La primera part ha estat de domini blanc-i-blau. Als tres minuts de partit, Wu Lei ha estavellat una pilota al pal. Quatre minuts més tarda, Puado ha tingut la seva oportunitat i abans dels 10 minuts Wu Lei ha tingut la tercera per als blanc-i-blaus. L’Espanyol insistia i Matías Vargas i Puado haurien pogut fer el primer gol al minut 20, però entre la defensa i el porter arlequinats han salvat el gol dels de Vicente Moreno.

A la mitja hora de partit, una centrada de Miguelón ha estat a punt de ser rematada per Matías Vargas, però Grego Sierra ha pogut enviar la pilota a córner. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans.

CE Sabadell- RCD Espanyol
@CESabadell

A la segona part, Melamed

L’inici de la segona part ha estat un calc de la primera. Ocasions i més ocasions per a l’Espanyol. La més clara de la represa l’han tinguda Vargas i Wu Lei. Però entre els dos no han estat capaços de marcar quan tenien tota la porteria per a ells.

El Sabadell, però, també ha pogut marcar abans del minut 60. Guruzeta no ha aprofitat un rebuig de Diego López per marcar el primer gol dels locals. L’Espanyol seguia buscant el gol i el Sabadell ho aprofitava per fer contraatacs ràpids. En un, Víctor García ha fet lluir Diego López amb un xut llunyà. L’ocasió ha despertat els arlequinats. Al minut 69, Diego López ha tornat a evitar el gol en una rematada de cap de Néstor Querol.

Els dos entrenadors ha mogut les banquetes i la jugada li ha sortit bé a l’Espanyol. Nico Melamed, que havia substituït Wu Lei, s’ha plantat sol davant Juan Mackay i l’ha superat amb un xut potent ajustat al pal. Era el 0 a 1 quan només quedaven set minuts per acabar el partit. Els blanc-i-blaus han aconseguit un gol que els permet continuar invictes a Segona Divisió.