El Barça tot just comença temporada, però amb només dos partits de lliga l’equip ofereix una imatge renovada en joc i actitud. L’artífex del canvi, el nou tècnic, Ronald Koeman, que va afirmar ahir en roda de premsa que el grup “juga com s’entrena” i que tenen un “partit complicat davant el Sevilla, però que a casa tenim moltes coses a favor” per emportar-se la victòria.

Rivals forts a l’inici de la temporada

El tècnic holandès prefereix començar la temporada contra rivals forts, perquè així “l’equip sap on es troba”. Només es preocupa del present de l’equip i descarta “criticar la feina del passat, jo com a entrenador busco intensitat en els entrenaments” i assegura que “tenim molt bons jugadors, però si volem jugar com un equip hem de millorar i treballar aspectes tàctics”. Koeman també va lloar el moment físic del conjunt blaugrana, que sempre es pot millorar però que està treballant en la bona línia.

L’entrenador considera que el partit contra el Sevilla “pot ser molt interessant”, ja que l’equip andalús fa treu el millor dels seus rivals i pot ser un molt bon test per mesurar el punt de creixement on se situa el conjunt blaugrana.

Serginho Dest podria anar-hi convocat

D’altra banda, Koeman també va parlar de les darreres incorporacions, com la del nord-americà Serginho Dest, de qui va destacar que “és molt bon jugador” i “significa el futur del club”. En cas d’anar convocat al partit, ha afegit, no li importaria que debutés amb la samarreta blaugrana.

El tècnic es va mostrar satisfet amb els rivals del Barça a la Champions: “Podem estar contents, però no confiats”. Va matisar que “nosaltres i la Juventus, en principi, som els més forts”, però que s’ha de veure com comença la competició. El FC Barcelona disputarà el primer partit de la competició europea el dimarts 20 d’octubre davant el Ferencváros hongarès.