Primera victòria de l’Horta de la pretemporada. Els hortencs s’han imposat per 2 a 0 a l’Igualada. Sergi Moreno a la primera part i Aleix Arenas a la segona han estat els golejadors de l’equip de Víctor Valdés.

Un Horta consistent s’emporta la primera meitat

El partit ha començat amb un Horta una mica més endollat, buscant molt als extrems amb passades llargues. Els dos equips han estat intensos en la disputa de la pilota. Els hortencs han buscat l’esquena dels centrals igualadins, però no han aconseguit generar ocasions clares en els primers minuts. La primera oportunitat a destacar ha arribat per part dels de Víctor Valdés amb una jugada assajada al minut 19. Pocs minuts després Sergi Moreno ha tingut una molt bona ocasió, però el xut ha sortit fregant el pal. L’Horta ha dominat més i ha pressionat a dalt per tal de dificultar la sortida de pilota de l’Igualada. El primer gol l’ha marcat Sergi Moreno al minut 33 posant així l’1-0 al marcador. Els de Valdés han mantingut el control de la pilota en el tram final de la primera meitat i el marcador no s’ha mogut.

Una segona meitat descafeïnada

La segona meitat ha començat amb un Igualada més intens que en la primera part. Cap dels dos equips, però, ha creat ocasions de gol en els primers 15 minuts. La duresa de la primera meitat s’ha mantingut en la segona. A mesura que han anat passant els minuts, l’intensitat de l’Igualada ha disminuït i els hortencs s’han fet dominadors de la pilota. Tot i així, no hi ha hagut ocasions clares durant els primers 20 minuts. La primera ocasió no ha arribat fins al minut 72 amb una centrada enverinada d’Eric Ruiz que ha anat a la creueta de la porteria de l’Igualada. Al minut 83 Aleix Arenas ha posat el 2-0 al marcador amb un xut des de fora l’àrea. Aquesta és la primera victòria dels hortencs a 15 de començar la Lliga.