El Júpiter ha encaixat una maneta en el primer partit de lliga en el camp del Rubí. Els homes de Javi Cuesta, tot i avançar-se dues vegades en el marcador, han perdut per 5 a 2. La jugada clau del partit ha estat un penal i l’expulsió d’Escudero a la segona part. Bona primera part i horrible segona dels de la Verneda.

Molt bona primera part dels barcelonins

Els gris-i-grana han sortit molt forts i després d’un primer avís, que ha anat al pal, ha arribat el 0 a 1. El nou fitxatge, Juan Manuel Pérez, “Juanin”, ha aprofitat una gran jugada de Corzo per marcar el primer gol amb el Júpiter. Raúl, del Rubí, ha fet l’empat al minut 24. Els homes de Javi Cuesta s’han tornat a avançar al marcador. Escudero ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea, després d’un llançament de falta al pal, per fer el segon dels barcelonins. Abans del segon del Rubí l’àrbitre li ha anul·lat un gol per falta al porter, Luque. Però un minut abans del descans, Àlex Ruiz ha empatat a 2. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Segona part lamentable del Júpiter

La segona part ha estat per oblidar per als de la Verneda. Només començar, penal absurd d’Escudero per una agressió sense pilota dintre l’àrea. L’àrbitre assistent ha avisat l’àrbitre principal de l’acció, que ha decretat penal i expulsió. L’ex de l’Europa i de la Monta, Montoro, ha transformat el penal i ha avançat el Rubí al marcador, 3 a 2. Aquí s’ha acabat el partit i el Júpiter ha desaparegut del camp. El 4 a 2 ha estat en pròpia porta. El cinquè ha estat obra d‘Ivan Rodríguez. Abans del cinquè, l’àrbitre ha expulsat Anouar amb vermella directa.

Debut del nou fitxatge del Júpiter

Juan Manuel Pérez, “Juanin”, ha debutat amb gol amb el Júpiter. El davanter asturià, de 35 anys, sorgit de les categories inferiors de l’Sporting de Gijón, ha jugat les últimes 10 temporades amb el CD Tineo. Per motius laborals de la seva parella ha vingut a viure a Catalunya. Juanin serà una peça important per lluitar per l’ascens a la Tercera Divisió.