Primers passos amb el Sants

L’any 2013 no era una bona època per al Sants. La mort del president anterior, Vicenç Bellido, el descens a Segona Catalana, ball de tècnics amb el mític Píccolo de la desapareguda Iberiana… El Sants va tocar fons i el president  Vicenç Pérez de Tudela va confiar l’equip amb l’entrenador que fins llavors estava el juvenil. Un tal Henry Lossio, “Tito” per els amics. Un jove que despuntava ambició. A beteve, aviat vam saber que la pressió no era un problema per al Tito.

Cinc anys després…

Han passat cinc anys i l’ascens ha estat meteòric. Lossio s’ha guanyat a pols els aficionats i els jugadors del Sants. Cada any una mica millor, sumant ascensos fins a arribar al clímax de la temporada passada. La decepció de no pujar a Tercera per la impugnació del partit contra l’Horta va fer mal, però tot i així, ni tècnic ni jugadors van deixar de lluitar. Aquest estiu, Lossio tornava amb ganes, les mateixes que quatre temporades abans.

Aquest any, mentre el Sants lluitava per tornar a optar a pujar a Tercera va arribar la resolució que el Sants jugarà sí o sí l’any que ve a Tercera i la presidenta Monsterrat Dot ha decidit renovar Lossio perquè sigui el tècnic del Sants a la #3div5. Ningú més que ell mereix aquest premi. Un tècnic ambiciós que segur que no es conforma de saludar la categoria, sinó a consolidar el Sants a la categoria.