Tercera victòria consecutiva de l’Horta, aquesta contra el Vilassar de Mar per 1 gol a 3. El partit ha començat amb l’àrbitre avisant Nacho Castro que havia de sortir amb l’equip al terreny de joc.

Els hortencs han fet un gran inici i als set minuts ja guanyaven per 0 a 2. En el primer, Marc Rio aprofita un rebuig del porter Albert Riera, després d’un llançament de falta de Nolla, per obrir el marcador. El mateix Rio també ha aprofitat una gran passada d’Edgar per desfer-se del porter i definir perfectament. A partir d’aquest moment, el Vilassar ha despertat i s’ha apropat a la porteria d’Andrés amb força perill però no ha encertat en cap rematada.

A la segona part, moltes ocasions per als dos equips. Matamala d’un potent xut ha escurçat diferències en el marcador, era el minut 61 i quedava molt per jugar. Aquest mateix jugador ha estat a punt de fer l’empat a 2. L’Horta, però s’ha refet i ha disposat de diverses ocasions per sentenciar el partit. Marc Rio, el protagonista del partit, ho ha provat de totes les maneres. Però ha estat Coro qui ha marcat el tercer aprofitant una gran passada de Gerard Nolla. Gol amb dedicatòria inclosa.

Com és habitual celebració dins el vestidor d’un Horta que es consolida a la zona tranquil·la i és a set punts del play-off d’ascens.