La pluja va deixar el camp ben entollat i això va dificultar el joc dels dos equips. De fet, diverses vegades l’aigua va provocar que la pilota quedés frenada. Aquí està a punt d’aprofitar-ho la Damm. El gol cerveser va arribar ben aviat en el minut 12. Patrice va aprofitar una pilota solta dins l’àrea per engaltar-la d’entrada i fer pujar el 0 a 1 al marcador. El Manresa va estar a punt d’empatar abans del descans, però Álvaro va treure una magnífica mà per enviar la pilota a córner. Només començar la segona part va arribar la jugada polèmica del partit. L’àrbitre va considerar penal en aquesta acció i Escamilla va ser l’encarregat de llançar-lo i transformar-lo. A partir d’aquí els dos equips necessitats per la delicada situació en la qual es trobem van buscar el gol de la victòria. Tant manresans com barcelonins van disposar de diverses ocasions per fer el segon, però aquest es va fer esperar. Va arribar en temps de descompte i va caure del costat del Manresa. Llore va finalitzar un contraatac. La victòria significa la salvació dels locals. La derrota complica i molt la permanència a la Damm.