L’Espanyol ha rebut el cuer de la Lliga Iberdrola amb la convicció que era un partit clau per a les aspiracions de l’equip aquesta temporada. Les periquites encadenaven cinc partits sense guanyar i era necessari retrobar les bones sensacions. Als primers minuts, les locals han avisat  i, poc  després, aprofitant la poca contundència defensiva de l’equip extremeny, Letti ha empès una pilota mal refusada per marcar el primer gol del matx. A la segona meitat, Bacardit hi ha fet entrar Pilar Garrote per agafar les regnes de l’enfrontament i la jugada li ha sortit rodona. Les locals han gaudit de nombroses ocasions fins que la superioritat s’ha traduït en gol gràcies a un córner rematat per Dominika.

Quan quedaven 10 minuts per al final, Cristina Baudet  s’ha tret de la màniga uns dríblings dintre de l’àrea, dignes d’una bona trilera, i ha arrodonit el marcador al 3 a 0 definitiu. La victòria serveix a l’equip perico per respirar abans d’un final de temporada en el qual s’enfrontarà  contra els equips de la zona alta.