Àlex Martínez s’estrena com a tècnic del CE Júpiter en unes jornades difícils, en les quals l’equip lluita per salvar la categoria. Ha estat jugador gris-i-grana i coneix molt bé el club, en què també ha exercit de secretari tècnic en el passat. Martínez s’ha mostrat convençut de poder aconseguir els objectius marcats per a aquest final de temporada i construir un nou projecte de futur.

Els resultats no acompanyen el Júpiter a la Primera Catalana. És per això que el club ha volgut buscar un revulsiu per a les vuit jornades que queden de la competició. Es tracta del nou entrenador, Àlex Martínez, exfutbolista del primer equip i que també durant un breu període de temps va desenvolupar tasques com a secretari tècnic de l’entitat.

Si bé és cert que ja és el tercer entrenador de l’equip aquesta temporada, el jove tècnic té molt clars els objectius que cal aconseguir un cop s’esgoti aquest curs i està disposat a fer-ho possible. Àlex Martínez s’ha volgut envoltar de companys de confiança per a aquest nou repte, com és el tècnic assistent Fran Güells, molt il·lusionat també amb el projecte. L’objectiu, doncs, salvar la categoria i poder construir un projecte de futur per a la propera temporada. L’aposta per el tècnic de la casa és un aposta de llarg termini després de que el president Joan Rión hagi estat reelegit president del Júpiter.