El Sant Andreu ha sumat tres punts importantíssims al camp del Cerdanyola. En un partit marcat per la pluja, els andreuencs s’han imposat per 0 a 1. L’únic gol del partit se l’ha fet Javi González en pròpia porta, després d’una magnífica jugada de Kuku. El Sant Andreu encadena 10 jornades sense perdre.

La pluja ha estat la gran protagonista al camp del Cerdanyola. Les hores i hores d’aiguat han deixat el camp en molt mal estat, al límit de suspendre’s el partit. Els tolls d’aigua han dificultat molt el joc. A la primera part molt poques coses a destacar. La bona predisposició d’alguns aficionats a veure el partit, tot i la pluja, i pel que fa a ocasions la més clara ha estat per al Sant Andreu. Aquest xut de Josu que ha salvat Del Rio i després Víctor ha rematat molt desviat per sobre el travesser.

A la segona part, ha continuat plovent amb intensitat i cada cop, per tant, ha estat més difícil poder lligar dues passades. Poques ocasions, però el Sant Andreu ho ha provat més. Aquí Juanma ha xutat fluix i innocentment a les mans de Del Rio. Els d’Azparren han seguit insistint i al final han obtingut premi. Magnífica jugada individual de Kuku, que se’n va per la banda de dos defenses i el seu xut l’ha desviat en pròpia porta Javi González. En els últims minuts, el Cerdanyola s’ha llançat a la desesperada a buscar l’empat, però el Sant Andreu va defensat i ha aconseguit tres punts valuosíssims.