La primera part del derbi ha estat força ensopida, poc futbol i arribades molt tímides a les dues àrees. La més clara de l’Espanyol B, aquest xut de Cristo, que rebutja Arnau. El filial ha tingut la possessió de la pilota i l’Europa ha generat perill amb xuts llunyans. David Jiménez ha intentat dues vegades superar Edu Frias gairebé des del mig del camp. I la millor ocasió de l’Europa l’ha tingut Raíllo, que ha obligat Edu Frias a intervenir amb encert. La segona part ha començat més animada. Raíllo s’ha quedat sol davant el porter blanc-i-blau, però ha creuat massa la pilota. I després el perill s’ha traslladat a l’altre àrea. Arnau ha salvat el xut de Cristo. Els graciencs han reclamat penal en aquesta jugada, però l’àrbitre ha considerat que no hi hagut res de res. L’Espanyol B hauria pogut marcar en aquest xut de Manel, que desvia Aimar i la pilota surt fregant el pal. I quan faltaven 10 minuts per al final errada en la sortida de la pilota de Lluís que aprofita molt bé David Jiménez per fer l’1 a 0. L’Espanyol B en el tram final s’ha bolcat a buscar el gol de l’empat, però aquest no ha arribat i els blanc-i-blaus hauran d’esperar a la propera jornada per proclamar-se campions de Lliga.

L’Europa vesteix de groc en suport als presos polítics

Feia molts anys que l’Europa no vestia una samarreta diferent a l’escapulada blanc-i-blava al Nou Sardenya però per aquest partit el club va emetre un comunicat en prenia la decisió de vestir de groc  en solidaritat amb els presos polítics i com a simbòlica protesta davant les injustícies que s’apliquen per sobre la legítima i majoritària voluntat del poble de Catalunya. La  iniciativa també es va prendre en el partit que va jugar el femení al camp del Llevant.