Barça Atlètic

El Barça Atlètic ha derrotat 0-1 al Real Unión amb un solitari gol de Lucas Román al minut final de partit. Amb aquesta victòria, el conjunt culer té un total de 45 punts i es manté en zona de play-off d’ascens superant al Múrcia, que ha empatat el seu partit.

Empat a la primera part amb un Barça que va de més a menys

El Barça Atlètic ha començat dominant el partit i tenint la possessió del joc. Tot i el control, els de Rafa Márquez han estat verticals quan calia i han buscat sovint els extrems Estanis i Luismi Cruz, però no han pogut superar Irazusta, el porter Vasc. Al minut 10, el Real Unión ha despertat i ha generat oportunitats, però les que han anat a porteria les ha aturat Arnau Tenas sense dificultats. Finalment, amb un Barça que ha anat perdent pistonada, la primera part ha acabat sense que cap equip estrenés el marcador (0-0).

El Barça s’endú la victòria a l’últim minut

El matx ha mantingut la mateixa dinàmica que la primera meitat. El conjunt blaugrana ha tingut la possessió i s’ha associat bé en algunes jugades, però no ha trobat fluïdesa en el joc. Les ocasions més clares han sigut per part d’Àlvaro Núñez, amb un xut potent al minut 47 que ha aconseguit refusar Irazusta, i un pal de Roberto al 77, però estava en fora de joc. Tot i això, la sort ha somrigut als de Rafa Márquez i, a l’últim minut de partit, Pocho Román ha aprofitat una passada llarga de Dionkou per situar-se cara a cara amb el porter, des d’on ha rematat sense compassió per materialitzar el 0-1.