CP San Cristóbal CE Europa
@CEEuropa

L’Europa s’ha deixat el lideratge després de tota una Lliga al capdavant. Bé, si som puristes, està empatat a punts amb el Sant Andreu (com li va passar en la primera jornada), però amb el “goal average” general lleugerament pitjor amb els andreuencs. La derrota per 2 a 1 ha estat marcada pel penal i l’expulsió de Pau Aldabó al final del primer temps que ha deixat l’Europa amb 10. Sanku ha marcat de penal i ha fet el segon a la represa, però tot i això, els d’Ignasi Senabre han aconseguit el 2 a 1 al minut 71 i han mirat d’empatar en els últims minuts de l’enfrontament.

Penal i expulsió d’Aldabó

Els escapulats han mantingut el domini del joc i recuperaven la pilota amb rapidesa gràcies a una molt bona col·locació dels jugadors. Malgrat tot, el plantejament del San Cristóbal ha evitat que l’Europa jugui per l’interior i, per tant, hagués de buscar les bandes constantment. Els egarencs han jugat en llarg per trobar els davanters com més aviat millor, però una defensa molt sòlida dels de Senabre ha refusat qualsevol intent d’atac. A les acaballes de la primera part, el partit s’ha convertit en anades i tornades de tos dos conjunts. Finalment, un penal de Pol Aldabó sobre Sanku ha suposat també la targeta vermella directa al minut 41. El mateix Sanku ha aprofitat per fer l’1 a 0 amb el que s’ha arribat al descans.

DIRECTE | UE Sant Andreu – UE Vilassar de Mar

Gol de Sanku i reacció de l’Europa

L’Europa ha notat des del primer moment jugar amb un home menys. Els de Terrassa han sortit amb una intensitat molt alta i amb tan sols un minut ja han generat perill. Tot i les dificultats, l’equip dirigit per Ignasi Senabre no ha abaixat els braços i ha intentat pressionar, però al minut 61, un mal rebuig ha provocat que Sanku marqui el segon gol de cap (2-0).

L’Europa no ha tirat la tovallola i al minut 71 Kilian Villaverde ha fet el 2 a 1 definitiu. Els escapulats han mirat d’empatar per tornar a ser primers a la taula, però no ha pogut ser i s’espera un final de Lliga molt emocionant.

San Cristóbal – CE Europa: el partit sencer