El CF Muntanyesa perd 4-1 contra el Badalona en una jornada decisiva per mantenir-se en la zona d’ascens del play-off. El solitari gol de Velillas no ha pogut fer res contra un poderós Badalona que ha sigut molt superior durant tot el partit. Amb aquest resultat, el conjunt de Nou Barris es queda a les portes del play-off amb 39 punts, mentre el Badalona s’allunya del descens.

Empat en la primera part

El primer temps ha començat amb un Muntanyesa tímid i amb dificultats per sortir del camp. Al davant, en canvi, s’ha trobat un Badalona que pressionava molt i tenia la possessió de la pilota, tot i no crear ocasions perilloses de gol. Els de Nou Barris, incapaços de capgirar la dinàmica, no han arribat a la porteria rival fins al minut 22, però Mourin ha atrapat la pilota sense dificultats. A partir d’aquí, la Monta ha començat a despertar i intentar donar, amb dificultats, fluïdesa al joc, i al minut 42 Velillas ha estrenat el marcador amb un gol de penal (0-1). Tot i això, el Badalona ha reaccionat immediatament i al cap de tan sols dos minuts Carlos Martínez ha igualat el marcador (1-1).

El Muntanyesa, incapaç de reaccionar en la segona part

A la represa de la segona part, el conjunt de Raúl Paje ha sortit amb més intensitat que en el segon temps, però al minut 49, Walid ha fet un autèntic golàs amb una jugada individual espectacular amb la qual s’ha anat de tres rivals (2-1). Lluny d’arronsar-se i sent molt conscient de la importància del partit, el Muntanyesa ha continuat atacant i ha tingut una ocasió molt clara al minut 53, però Froi Leal ha refusat la pilota amb la punta dels dits. La tensió en el terreny de joc ha anat ascendent, i el conjunt dirigit per Santi Álvarez no ha parat de trobar espais fins que, al minut 67, ha provocat un penal a favor i Walid ha estat l’encarregat de materialitzar-lo (3-1). Els locals encara en volien més, i quan quedaven 10 minuts perquè s’acabés el temps reglamentari, Bilal ha sigut l’autor del 4-1 amb un xut creuat que ha entrat per l’escaire de la porteria. Finalment, tot i que els de Raúl Paje ho han intentat fins al final, un Roi Leal impecable ha aturat totes les ocasions i el partit ha acabat 4-1.

El Muntanyesa visita el Badalona en la 25a jornada de Lliga de la Tercera Federació. El conjunt que dirigeix Raúl Paje, ja amb la permanència assegurada, buscarà la victòria que els mantingui a les posicions de play-off d’ascens. Els de Nou Barris estan empatats a punts amb l’Hospitalet i el San Cristóbal.