La jugadora del primer equip del Barça Bruna Vilamala ha reconegut la importància de l’acompanyament psicològic i la salut mental a l’esport de primer nivell, i ha donat algunes pistes de la seva renovació, de la clau d’un vestidor tan unit i de la motivació en el tram final de la temporada.

Una renovació que està al caure

Bruna Vilamala és l’única jugadora del primer equip que acaba contracte al juny i que el club encara no ha anunciat la renovació. Tot i això, segons fonts de betevé, està molt encaminada. A més, la blaugrana ha reconegut que al Barça està molt bé, ja que és el club que l’ha vist créixer i el que li ha donat tot.

La importància de la salut mental i l’acompanyament psicològic

Bruna Vilamala ha trencat tabús de la salut mental. Des de La Masia, i amb tots els ulls fitxats amb cada detall, sentia pressió i por de fallar. Una pressió que fins a dia d’avui, l’acompanya. La rutina d’una futbolista de primer nivell està plena d’emocions, bones i dolentes. La jugadora ha reconegut obertament que té acompanyament psicològic que l’ajuda a relativitzar tot allò que sent.

El retorn de Cata Coll i Jana Fernández als terrenys de joc

Bruna Vilamala va compartir de prop el final de la seva lesió amb Jana Fernández i Cata Coll, que van córrer la mateixa mala sort patint, també, la ruptura del lligament creuat del genoll. Ha explicat com va rebre la notícia de l’alta mèdica de les seves dues companyes, quan fa poc més d’una setmana que Jana Fernández va tornar per disputar un partit vestida de blaugrana i que Cata Coll fa pràcticament hores que ha tornat als terrenys de joc després d’estar més d’un any allunyada.

Tram decisiu de la temporada

Arriba el moment preferit de les blaugrana, el moment més decisiu de la temporada, quan acaben totes les competicions. Amb els quarts de final de la Champions a tocar i el tram final de la Lliga, Bruna ha explicat que la il·lusió està present al vestidor. Un vestidor molt unit, tot i la diferència d’edat. La jugadora del Barça té clar quin seria el final ideal de la temporada: “Guanyant la Champions, la Lliga i sense cap lesió més a l’equip”.