El Girona B ha guanyat al Sants per 0 a 3 al Camp de l’Energia en la 25a jornada de la Tercera Federació de futbol. Els santsencs s’han vist superats de forma clara per un Girona B molt ofensiu que ha dominat el joc en tot moment. Amb aquest resultat, els santsencs continuen en zona de descens directe.

Monòleg del Girona B a la primera meitat

El partit no podia arrencar pitjor pels barcelonins i és que al minut 7 el Girona B s’ha avançat al marcador amb un gol olímpic d’Òscar Coll. Tot i anar guanyant, els gironins han continuat atacant i han tingut diverses oportunitats per ampliar la distància al marcador, la més clara l’ha tinguda Dawda Camara, que ha enviat un xut al pal poc després de l’1 a 0. No ha estat fins al minut 37, però, que els visitants han fet el segon, l’ha marcat Marc Fuentes, rematant una centrada de córner amb el cap. Els santsencs amb prou feines han passat del mig del camp durant els primers 45 minuts i podrien haver encaixat un parell de gols més si el Girona B hagués estat més encertat de cara a porteria.

El Girona B sentencia el partit

Començava la segona part i el guió era el mateix que el de la primera. El Girona B sortia molt intens i aconseguia marcar el tercer al minut 48 amb una vaselina de Dawda Camara. Amb el partit sentenciat, el Girona B ha mantingut la possessió però ha baixat el ritme en atac i no ha creat tantes ocasions com a la primera part. El Sants no ha estat capaç de crear massa perill i ha tingut la mala sort de veure com la seva referència en atac, Franco Gonzalez, marxava lesionat a l’equador de la segona part. Amb aquesta derrota, els santsencs es compliquen la vida i continuen a la part baixa de la classificació.