espanyol tenerife

L’Espanyol seguirà líder de Segona Divisió durant una jornada més. Els blanc-i-blaus han sumat un punt al camp del Tenerife en empatar a zero. L’equip de Vicente Moreno ha mantingut la tònica habitual de la temporada i han mantingut la porteria zero per segona vegada aquesta setmana. La primera va ser contra el Mirandés, quan els pericos van guanyar per 2 a 0.

Domini blanc-i-blau sense encert

L’Espanyol ha trigat ben poc en crear la primera ocasió. RDT ha provat una volea des de fora de l’àrea que ha marxat fregant el travesser. Els blanc-i-blaus han dominat el gruix de la primera meitat i han creat sensació de perill mitjançant nombroses centrades laterals. Una d’aquestes pilotes l’ha caçat Javi Puado a la frontal tot sol. Però, el seu xut ha marxat per sobre del travesser. Al minut 40, l’Espanyol ha estat a punt de pagar car un malentès a la seva defensa. Shashoua ha caçat una pilota a la frontal i ha provat un tir que ha sortit desviat. Abans del descans, De Tomás ha disposat d’una rematada de cap dins l’àrea que ha passat molt a prop del pal.

Poca activitat al segon temps

El segon temps ha començat amb un ritme baix. De fet, el primer xut de l’Espanyol ha arribat al minut 60. Després de dues centrades perilloses, Miguelón ha provat un xut potent des de l’escaire que ha marxat per sobre del travesser. A mesura que ha arribat el tram final de partit, les ocasions han seguit sense arribar. Després de molts minuts de tempteig, tots dos equips han buscat el gol als 10 últims minuts d’encontre. No obstant això, la millor ocasió als últims minuts ha estat una volea d’RDT que ha marxat molt desviada.