El Barça s’ha endut la victòria contra la Penya (57-73) exhibint una gran versió contra un rival molt competitiu que no ha tirat la tovallola en cap moment del partit.

El Barça domina amb claredat al descans

L’enfrontament ha començat amb uns primers grans minuts de les barcelonines, que ràpidament han establert un avantatge de sis punts al marcador, gràcies a tres cistelles consecutives de la italiana Beatrice Carta. Les jugadores d’Isaac Fernández han tancat un gran primer quart amb una bona actitud defensiva, que ha fet que les badalonines només anotessin 13 punts. El segon període ha seguit amb la mateixa dinàmica que el primer. Amb una actuació superba d’Ainhoa López i Kristina Rakovic, amb nou i vuit punts respectivament, que ha fet marxar el Barça al vestidor dominant 28 a 41.

La Penya dona guerra fins al final

Les locals, després de la xerrada del tècnic verd-i-negre Guillem Abelló, han sortit com un tro i han rebaixat la distància de les barcelonines a només cinc punts. Isaac Fernández, amb dos temps morts seguits, ha aconseguit fer reaccionar l’equip. El Barça, després d’un bon parcial, ha tancat el tercer quart amb vuit punts d’avantatge (43-51). Al darrer temps, les badalonines han intentat retallar diferències, però el Barça, comandat per una gran Itziar Llovet, no s’ha relaxat i ha mantingut una gran intensitat. Victòria final del CBS per 57-73.

Tercera victòria de les jugadores culers que no han perdut encara en aquesta temporada. L’equip ja comença a carburar com Isaac Fernández exigia a la primera jornada lliguera.