Fran Merida marca gol Mirandes
@RCDEspanyol

L’Espanyol no ha tingut cap problema per mantenir la imbatibilitat al seu estadi després de superar el Mirandés per 2 a 0. Un gol de Fran Mérida i un altre de Javi Puado, els dos a la primera part, han servit als blanc-i-blaus per sumar tres punts més i mantenir el lideratge de Segona. Víctor Gómez i Moha, jugadors de l’Espanyol que estan cedits a l’equip castellà, no han pogut jugar per una clàusula que els ho prohibeix en els seus contractes.

El partit, encarrilat a la primera part

A la prèvia del partit, l’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, va assegurar que la derrota contra el Rayo no els passaria factura i així ha estat. L’Espanyol ha sortit al camp amb ganes de no patir i ho ha aconseguit. I les coses no han pogut començat millor per a l’Espanyol. Una falta al lateral de l’àrea l’ha tocat en curt Embarba i Fran Mérida amb un xut impressionant que ha anat a l’escaire, ha aconseguit el primer gol del partit. Amb el gol, però, els blanc-i-blaus no han aconseguit ser superiors als visitants. Puado, poc abans de la mitja hora, ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit desviat. En canvi, poc abans del descans, una falta llençada per Embarba s’ha estavellat al pal dret de la porteria de Raúl Lizoain i Javi Puado, molt atent, ha marcat el segon gol del partit.

Javi Puado gol Mirandes

A la segona part, el Mirandés tampoc no apareix

Després del descans, l’Espanyol ha intentat ampliar les distàncies per poder jugar la segona part amb més tranquil·litat. Ho han intentat en una triple ocasió amb dos xuts de Jofre Carreras desviats per Lizoain i una última rematada de David López que ha sortit fora, al minut 60. A les acaballes del partit, el Mirandés hauria pogut escurçar distàncies, però el xut de Djouahra ha sortit desviat a l’esquerra de la porteria de Diego López.