Dues setmanes sense futbol

Les lligues de futbol no professional quedaran aturades fins a una altra ordre. La Federació Espanyola de futbol ha informat que totes les competicions d’àmbit estatal no professionals queden suspeses. També ha recomanat a les federacions territorials que facin el mateix amb els partits de Tercera i la resta de categories.

Dues setmanes sense partits

La RFEF en un comunicat fet públic avui confirma que s’han suspès, durant dues setmanes, totes les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal. És a dir, la Segona B no es disputarà durant els pròxims 15 dies.

En el cas de la Tercera Divisió, la decisió correspon a la Federació Catalana de Futbol, que és qui te la delegació de la competició. En aquest cas, des de l’estament espanyol demanen que “les federacions territorials adoptin les mesures que considerin més oportunes en funció de la circumstància en cada territori i sempre, i en tot cas, de comú acord amb les autoritats sanitàries i esportives de cada comunitat autònoma”. Tot i això, el comunicat acaba aconsellant “la suspensió de tots els partits durant el termini de dues setmanes”.

Les copes i el futbol sala, també afectats

En el comunicat, la Federació Espanyola es reafirma en la proposta feta de canviar les dates de les finals de la Copa del Rei i de la Reina, en el cas que aquestes no es puguin disputar amb la presència de públic. Al mateix temps, es convida la Lliga “que es sumi a la Comissió de Seguiment per avaluar de forma conjunta i coordinada, els canvis que calgui realitzar en les competicions professionals. De la mateixa manera, es farà amb la Comissió Nacional de Futbol Sala i el Sindicat AFE (Associació Futbolistes Espanyols) i les associacions de jugadors i jugadores de futbol sala”.