federacio espanyola acabar Tercera

Els quatre clubs barcelonins de Tercera Divisió —Sant Andreu, Europa, Horta i Sants— accepten de bon grat la decisió de la Federació Catalana de Futbol de suspendre tots els partits de futbol per un termini de 15 dies a causa del coronavirus. De fet, els quatre estan d’acord que aquesta decisió és millor que la de jugar el partits a porta tancada. Nosaltres hem anat a trobar representats dels clubs barcelonins del grup cinquè de Tercera Divisió i aquestes són les seves reflexions:

Unió Esportiva Sant Andreu

El representant del Sant Andreu que ha atès betevé ha estat Mario Iniesta, que és responsable de l’àrea esportiva del club. Ens ha explicat que ells estan a favor de la suspensió dels partits i que també han suspès totes les activitats del futbol base.

Club Esportiu Europa

Hem parlat amb el president del club gracienc, Víctor Martínez, que ens ha explicat que el club ja havia fet un comunicat per explicar que preferien ajornar o suspendre els partits a jugar-los a porta tancada, ja que per ells significava deixar “nu” el futbol.

Unió Atlètica d’Horta

El president de l’Horta, Paco Carmona, està totalment a favor de la decisió de la federació catalana de suspendre els partits. Explica que jugar a porta tancada per al futbol modest seria un greuge en el “tema econòmic i social”.

Unió Esportiva de Sants

La presidenta del club santsenc, Montse Dot, està d’acord amb l’ajornament dels partits, ja que diu que “no és agradable jugar-los sense públic”. A més, parla també de “perjudici econòmic”.