govern milions
@elconsell

Si bé inicialment el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona tenia previst mantenir totes les activitats esportives programades per als pròxims dies, finalment els responsables del CEEB han decidit suspendre totes les competicions i activitats durant un període mínim de 15 dies.

El comunicat del Consell de l’Esport Escolar

En un comunicat fet públic a la seva pàgina web, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona comunica que, seguint indicacions de la Secretaria General de l’Esport, “en què es diu textualment -i en referència als Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzats pels Consells Esportius, i als programes Esport Blanc Escolar i FITjove- que s’hauran d’ajornar o suspendre en el mateix període d’afectació”, el CEEB suspèn les seves activitats des del 12 de març fins al 27 del mateix mes (un període mínim de 15 dies).

En el mateix comunicat, els responsables del CEEB confirmen que “les jornades d’esport d’equip afectades per aquesta suspensió (8 i 9) queden anul·lades i no s’hauran de recuperar“. Pel que fa a la resta d’activitats afectades, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona intentarà, en la mesura del possible, buscar una nova data de celebració.

Des del màxim òrgan responsable de l’esport en edat escolar es demana que tots els afectats continuïn atents a les modificacions que puguin produir-se en “aquestes directrius indicades des de les Administracions i les autoritats sanitàries”.

De la no aturada a la suspensió

Inicialment, des del Consell de l’Esport Escolar de la ciutat es tenia previst continuar amb l’activitat habitual pel que fa a les competicions. En un principi, el decret de la Generalitat no afectava l’esport de base, perquè n’excloïa els que són menors d’edat i permetia que els pares, mares i familiars els acompanyessin, ja que ells són els que acostumen a ser-ne el públic. Aquest cap de setmana estava prevista la participació de més de 20.000 infants en l’aproximadament miler de partits que s’haurien jugat.

Finalment, però, i seguint les indicacions de la Secretaria General de l’Esport, el CEEB ha decidit suspendre les seves activitats per un període de 15 dies.