Semedo

El Barça ha traspassat a Nelson Semedo al Wolverhampton de la Premier League per 30 milions d’euros més 10 milions en variables. El lateral portuguès deixa el club blaugrana desprès de tres temporades de blaugrana.

Nelson Semedo, per fer caixa

El club blaugrana ha d’ingressar diners

per poder incorporar nous jugadors i Nelson Semedo ha estat un dels descartats de Ronald Koeman per poder fer caixa. Semedo, que compta amb Jorge Mendes com a representant, ha estat venut als Wolves per 30 milions d’euros i 10 en variables, i signa per cinc temporades. S’incorpora a un club que ja compta amb 11 jugadors portuguesos i l’entrenador lusità, Nuno Espírito Santo.

Els números de Semedo

El jugador portuguès ha jugat al Barça durant tres temporades i no va arribar a consolidar-se com a lateral dret malgrat haver disputat 124 partits. Durant aquest període li han passat per davant altres jugadors que no eren d’aquesta posició com, per exemple, Sergi Roberto. En aquests tres anys ha fet dos gols i sis assistències, i ha aconseguit quatre títols, dues Lligues, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya.