L’Espanyol ha perdut davant l’Sporting de Huelva (2-1) i es manté en la zona perillosa de la classificació. De fet, les blanc-i-blaves tenen 23 punts, els mateixos que el Betis, que sí que es troba en zona de descens.

L’Sporting de Huelva, fort a casa

Si una cosa té l’Sporting de Huelva és la seva fortalesa al camp de futbol La Orden. Dels 13 partits disputats, n’havia guanyat fins aquest diumenge, un total de sis. I, curiosament, només havia sumat set victòries a la Lliga, fet que li ha permès mantenir-se allunyat de la zona de descens directe.

Jugada del partit Sporting de Huelva - Espanyol

L’Espanyol reacciona

L’Sporting de Huelva ha volgut dur la iniciativa per mirar de buscar el que millor sap fer, marcar i defensar-se bé. En el minut 28, Dany Helena ha marcat l’1 a 0 després d’una bona jugada de Fatou Kanteh. L’Espanyol, però, ha estat capaç de reaccionar i Cristina Baudet ha fet el gol de l’empat en el 39, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Derrota a la segona

Tot just començar la segona meitat, l’Sporting de Huelva ha aconseguit fer el 2 a 1. Yoko Tanaka ha marcat amb un xut des de la frontal de l’àrea. Les locals han buscat el gol de la tranquil·litat i s’ha trobat amb el pal, que ho ha impedit. L’Espanyol, de la seva banda, s’ha buidat per buscar novament l’empat. Les blanc-i-blaves han reclamat un penal sobre Alícia a les acaballes del matx, però l’àrbitra no l’ha assenyalat i l’Sporting de Huelva s’ha endut els tres punts d’un enfrontament que deixa tocades a les jugadores espanyolistes.