Sant Andreu

El Catalunya ha aconseguit la primera victòria en la segona fase. La víctima ha estat el Sant Andreu, que ha perdut per 13 gols a 10. El partit ha estat igualat i s’ha decidit en els últims minuts de l’últim quart.

El Catalunya mana a la primera part

El primer quart ha estat molt igualat. El Sant Andreu s’ha avançat per 0 a 3, però el Catalunya ha capgirat el marcador amb un parcial de 4 a 0. Amb el 4 a 3 ha acabat el primer quart. En el segon quart les locals han aconseguit un nou parcial, aquest cop de 3 a 0. Berta Pascual i Angela Ruiz pel Catalunya i Noelia Mora pel Sant Andreu han aconseguit dos gols cadascuna. Al descans, 7 a 5 pel Catalunya.

El Cata aconsegueix la primera victòria

Les jugadores entrenades per Juan Carlos Sanchón han reaccionat en el tercer quart, han retallat diferències i han arribat als últims vuit minuts amb un 9 a 8 favorable a l’equip dirigit per Gabor Egedi. Les locals no s’han deixat sorprendre i han guanyat l’últim quart per 4 a 2. D’aquesta manera han aconseguit la primera victòria de la segona fase. Angela Ruiz i Berta Pascual pel Catalunya i Mar Navarro pel Sant Andreu han estat les màximes golejadores del partit amb tres gols cadascuna.