El Sants ha perdut per 2 gols a 0 en la seva visita al Municipal Les Grases i es complica la permanència a la categoria. Els santsencs no han aconseguit una victòria que era importantíssima davant el Santfeliuenc. Els del Baix Llobregat són un rival directe a la classificació i després de la victòria sumen quatre punts més que els verd-i-blancs a la classificació. Ara els de Tito Lossio ocupen la cinquena posició, en zona de descens.

El Santfeliuenc s’avança primer

Bon inici del Sants, amb iniciativa i trobant les primeres ocasions del partit per intentar foradar la porteria santfeliuenca. Els de Tito Lossio han sortit molt actius al camp, conscients que es jugaven part de la salvació en aquest duel contra un rival directe. A mesura que han passat els minuts, els santsencs han anat perdent la frescor dels primers instants, i els del Baix Llobregat ho han aprofitat per tenir la pilota i generar ocasions molt perilloses. Amb el partit igualat, el Santfeliuenc ha fet un pas endavant en els darrers minuts de la primera meitat, i en el minut 41, Toro ha fet el primer gol del matx, en un contracop. Amb l’1 a 0 els jugadors han enfilat el camí de vestidors.

El Sants ho intenta, però no troba el gol

A la represa, el conjunt santsenc ha tornat a ser el del principi de la primera part, molt actius en atac i buscant el gol que els fiqués de ple en el partit. D’aquesta manera ha arribat una de les ocasions més clares, al minut 52, en una bona centrada de Miguel que Guillermo no ha aconseguit rematar bé davant el porter santfeliuenc Toni. El Sants ha tingut més la pilota i de la seva banda han arribat les ocasions més perilloses, però el temps se’ls hi acabava. El Santfeliuenc, per la seva part, ha tingut l’oportunitat de fer el segon en dues jugades individuals de Collado, al minut 70 i al 74: la primera l’ha parat el porter santsenc Oriol, la segona s’ha estavellat al travesser. El temps continuava passant i el Sants ho seguia intentant sense sort. En el temps afegit, quan el Sants estava atacant a la desesperada, els del Baix Llobregat han format un contracop, en el que Guillem ha sentenciat amb el segon gol del matx.