Puado fa un hat-trick en la victòria contra el Las Palmas
@RCDEspanyol

L’Espanyol continua el seu camí ferm cap a Primera amb la victòria contra el Las Palmas per 4 a 0 en partit de la 36a jornada de Lliga. El matx ha tingut un protagonista destacat: Javi Puado, que ha sentenciat el partit en només 13 minuts.

Javi Puado, hat-trick en 13 minuts

El del planter ha marcat el primer després d’una rematada de cap de Raúl de Tomás que ha refusat el porter Álvaro Vallés. Al minut nou, Puado ha rematat a porteria buida, però s’ha hagut de revisar al VAR perquè l’assistent havia assenyalat fora de joc. Cinc minuts més tard, el davanter espanyolista ha aconseguit el segon amb una rematada de cap que ha entrat per l’escaire. El 3 a 0 ha arribat després d’un control extraordinari de Javi Puado, que després ha col·locat la pilota lluny del porter del conjunt canari. Amb les tres dianes, Puado ja suma 10 gols en aquesta Lliga. Els 13 minuts i 13 segons suposen el segon hat-trick més ràpid de la història de l’Espanyol. Iotov, la temporada 1993-1994, ho va fer en poc més d’11 minuts.

Puado celebra un dels gols del hat-trick

El Las Palmas es desfà

Al conjunt canari se’ls han posat les coses més difícils encara en el minut 40. Álvaro Lemos, que havia vist una targeta groga en el 32, ha fet una entrada forta sobre Pedraza, que li ha significat la segona groga i, per tant, la vermella. El Las Palmas ha hagut de jugar 50 minuts amb un jugador menys.

Segona meitat plàcida

La segona meitat ha estat molt plàcida per a l’Espanyol. Un penal per unes mans clares, que l’àrbitre ha revistat perquè estaven tot just a la línia d’àrea, ha permès que Embarba fes el 4 a 0. Era el minut 48 de partit. L’Espanyol dominava de forma plàcida i ha tingut alguna opció com per ampliar encara més el marcador. Tot i això, el resultat era el de menys. El triomf permet els aficionats espanyolistes pensar que l’ascens a Primera ja és una mica més a prop.