Espanyol B

L’Espanyol B ha perdut al camp de l’Atzeneta per 2 a 0. Ayo Fernández, amb un gol a cada part, ha estat el botxí dels blanc-i-blaus. Amb aquesta derrota els valencians avancen l’equip de Luis Blanco, que cau a la quarta posició en zona de descens.

L’Atzeneta obre el marcador

Els primers minuts han estat força igualats sense un dominador clar. Els dos equips s’han centrat més en evitar possibles errors que en generar arribades clares i ocasions de gol. A partir del quart d’hora els valencians han dominat més i s’han apropat a l’àrea blanc-i-blava, que s’ha defensat amb ordre. La primera ocasió dels de Luis Blanco ha arribat als 27 minuts amb una rematada de Gori, que ha sortit ben a prop del travesser. I tot seguit ha arribat el gol de l’Atzeneta. Ayo Fernández, després d’una jugada individual, ha fet pujar l’1 a 0. El gol ha animat els locals, que han tingut el control en aquests últims minuts i haurien pogut fer el segon si no hagués estat per Fortunño.

L’Espanyol B no pot reaccionar

Els blanc-i-blaus han sortit a buscar l’empat i Iván ha estat a punt d’aconseguir-lo només començar la segona part. Després ha estat Becerra qui ha fregat l’1 a 1, però Lucas Anacker l’ha salvat. I quan millor jugava l’Espanyol B ha arribat el segon de l’Atzeneta. Ayo Fernández ha signat el segon del seu compte particular i ha fet pujar el 2 a 0. Amb el partit encarrilat, Guillermo Andres ha estat a punt de marcar el tercer. Als blanc-i-blaus els ha costat reaccionar i tornar a crear perill. No ha estat fins al minut 74 que Becerra ha estat a punt de retallar diferències. En el tram final del partit els dos equips han tingut ocasions, però el marcador ja no s’ha mogut.