Polo

El Polo ha guanyat el Júnior per 2 gols a 1 en la darrera jornada de la Divisió d’Honor masculina. Els de Barcelona ja tenien assegurada la classificació per a la Final Four amb la quarta posició a la lliga, però esperaven una victòria o un empat del Barça sobre l’Egara per escalar fins a la tercera plaça. Finalment no ha estat així, i els egarencs s’han imposat als blaugrana per 1 a 5.

El Polo s’avança i defensa el marcador

Ha estat en els primers compassos de partit en què el Polo s’ha avançat al marcador amb el primer gol de Marc Miralles. El Júnior ho ha intentat, molt imprecís a l’hora de construir jugades i també de cara a porteria, ha arribat a desaprofitar un penal córner a favor. Amb l’1 a 0 s’ha iniciat el segon quart, que ha tingut la mateixa tònica, amb els vallesans a remolc dels de Barcelona, que s’han defensat molt bé i que no han donat opcions clares als visitants.

El Júnior ho intenta, el Polo sentencia

A la represa, el Júnior ha sortit amb una marxa més, amb intencions de remuntar el marcador advers, però el Polo s’ha mantingut ferm amb una gran defensa i, fins i tot, amb ocasions de fer el segon gol. Els vallesans han continuat imprecisos en el joc ofensiu, fet que els ha privat del gol. El darrer quart ha iniciat amb el segon gol del Polo, gràcies a Guillem Fortuño. Quan faltaven tres minuts per acabar el matx, el Júnior ha aconseguit fer el primer gol aprofitant un penal córner que ha transformat Arnau de Bruijn. En els darrers segons de partit, els vallesans han tingut l’oportunitat d’igualar el matx en un altre penal córner, però els jugadors no s’han entès i han desaprofitat la jugada.