@CEEuropa

El CE Europa rebrà el Cerdanyola al Nou Sardenya en la 3a jornada de la fase d’ascens directe a 2a RFEF. Una victòria dels escapulats certificaria l’ascens matemàtic dels graciencs. L’enfrontament, que podran gaudir 1.000 aficionats, serà diumenge 25 d’abril a les 18 h.

betevé farà una programació especial a partir de les 17:50 h. Per una banda amb el partit, que es podrà seguir en directe per televisió (TDT i Movistar) i també en “streaming” en aquest mateix web. I finalment, si els graciencs acaben assolint l’ascens, es farà un ‘btvesports’ especial fins a les 20:30 h amb tota la celebració i les entrevistes als protagonistes.

A un pas de l’ascens

El CE Europa ha estat el millor equip de l’any en el grup 5 de Tercera Divisió i ara és a un pas de certificar-ho al seu estadi. La victòria contra el Cerdanyola significaria l’ascens matemàtic i la celebració d’una gesta que el club gracienc no aconsegueix des de l’any 1994.

Veig massa eufòria en general, quan l’equip encara no ha fet res”
David Vilajoana, entrenador CE Europa

El Cerdanyola necessita guanyar

El rival dels escapulats va ser el millor equip de l’altre grup en la primera fase i tenen els mateixos punts que el Terrassa i el Vilafranca. Els de Toni Carrillo lluiten per aconseguir una de les dues places que donen l’ascens directe. Després d’una derrota i un empat en les dues primeres jornades, els vallesans no poden fallar més si no volen veure com se’ls escapa l’oportunitat.