L’entrenador del Futbol Club Barcelona, Quique Setién, ha comparegut en roda de premsa aquest dissabte abans de rebre el Vila-real. Els noms propis com Griezmann i Messi han estat els protagonistes de les respostes del tècnic. Setién assegura que no pateix pel seu futur a la banqueta blaugrana: “No dedico ni un minut a pensar a la meva situació”.

Sense constància sobre la possible marxa de Messi

Les informacions sobre la possible marxa de Messi del Barça el 2021

han estat el focus d’atenció dels darrers dies. Quique Setién s’ha negat a valorar aquesta situació: “No especularé amb això perquè a ell no li he escoltat res. No tinc constància d’això”. A més, el tècnic assegura que no percep que el capità del Barça estigui incòmode a l’equip: “El veig bé entrenant i parlem el que hem de parlar”.

Elogis cap a Griezmann

Quique Setién explica que l’estat anímic de Griezmann és bo tot i el poc protagonisme que ha tingut durant els darrers partits: “Està bé. He parlat amb ell i entén la situació. És un noi extraordinari i podrem comptar amb ell quan hagi de tornar”. A més, el càntabre reconeix que és lògic que un jugador del nivell de Griezmann s’enfadi si no té minuts: “Tinc en compte la jerarquia dels jugadors, però en un club tan gran no tots poden jugar. Sé que ells s’enfadaran si no participen, però tots no hi poden ser”.