L’Espanyol visita aquesta tarda, a les 19.30 h, el camp de la Reial Societat. Els blanc-i-blaus afronten el partit com un o caixa o faixa, sense marge d’error, perquè tot el que no sigui una victòria davant els bascos deixaria molt tocat l’equip i molt, molt difícil la permanència.

Gairebé l’última oportunitat

Els de Rufete, que va debutar a la banqueta amb derrota davant el Madrid, són cuers i quan només falten 18 punts per jugar-se es troben a 10 punts de la salvació. Les matemàtiques diuen que la permanència és possible, però si aquesta tarda no aconsegueixen sumar els tres punts, tot plegat es complicaria de manera gairebé insalvable. El tècnic té tota la plantilla a disposició, per tant, podrar triar i remenar. Els blanc-i-blaus, des que es va rependre la Lliga, després del confinament, han sumat quatre punts dels 15 que han jugat. Van tenir un bon reinici, que va fer creure la que permanència era possible, però han encadenat tres derrotes consecutives en els últims tres partits i això els ha fet caure una altra vegada al pou. Necessiten reaccionar i en són conscients, aquesta dijous a la tarda sabrem si encara tenen ànims, força i empenta per fer-ho.

La Reial no està fina

La Reial Societat, després del confinament, ha girat com un mitjó de la d’abans. Els bascos lluitaven per entrar a la Champions, però ara estan fins i tot fora d’Europa. Dels 15 punts que s’han jugat des del retorn només n’han sumat un i l’equip és una caricatura del que va jugar en els primers mesos de competició. A més, un dels millors jugadors de l’equip donostiarra, Odegaard, té molèsties i no pot rendir al 100 %. L’Espanyol podria aprofitar aquestes circumstàncies per aconseguir la victòria i així agafar moral i confiança de cara al repte de la salvació.