Messi

Leo Messi pot estar meditant deixar el Barça l’estiu del 2021, que és quan acaba contracte amb el club. Tot això, segon una informació de la Cadena SER. Segons aquesta mateixa informació, l’argentí ha donat ordres de paralitzar la renovació del contracte, que havia començat bé, però que els últims esdeveniments han fet que Messi hagi decidit aturar-ho tot.

Messi, cansat de ser l’ase dels cops

Messi,

de 33 anys acabats de fer, renova contracte any a any i ara mateix sembla que està fart de ser assenyalat quan les coses no acaben de funcionar al camp i, per tant, la pilota no entra a la porteria i els resultats no arriben. Segons sembla, el capità blaugrana hauria parlat amb els seus companys més íntims dels vestidor, a qui ha dit que no vol ser un problema per al club, com sempre ha dit, i que només es quedarà al Barça sempre que l’entitat el vulgui. Messi no vol ser un problema, tot el contrari.

El davanter, segon el programa ‘El Larguero’, “està fart de les permanents filtracions interessades que surten del club i que el fan responsable de decisions en les quals ell no hi ha tingut res a veure”. A més, i segon la informació, Messi està cansat de veure com passa el temps, les temporades, sense un projecte guanyador.