El Sant Andreu ja sap la data i l’hora del seu partit més important de la temporada. El dissabte 18 de juliol a les 20 h, els de Mikel Azparren s’enfrontaran al CE l’Hospitalet en una semifinal del play-off d’ascens en la qual només li serveix guanyar, ja que amb l’empat serien els riberencs qui disputarien la final. Les dues semifinals i la final es disputaran a un Estadi Municipal de Badalona sense públic.

Mikel Azparren: “L’equip és capaç de donar la volta als marcadors”

Azparren, entrenador del Sant Andreu, reconeix que les primeres setmanes de preparació han estat per recuperar el to físic i que, a partir d’ara, ja començaran a pensar en l’Hospitalet. Pel navarrès, l’equip transmet “bones sensacions”durant aquest procés d’acumulació de minuts i conceptes. El tècnic sap que han de guanyar el partit per passar a la final però confia plenament en els seus homes perquè “l’equip sap donar la volta als marcadors”.

Mikel Azparren entrena Sant Andreu

Llamas: “L’equip està al màxim”

José Antonio Llamas, capità del Sant Andreu, reconeix que l’equip està “amb moltes ganes” i mentalment al màxim. Per Llamas, la clau és pensar en la semifinal com si “fos una final” i “anar pel partit”, ja que la necessitat de guanyar per passar no els permet especular. En la mateixa línia parla Josu Rodríguez. Pel davanter quadribarrat és un quadre “molt igualat perquè tots quatre equips tenen possibilitats” d’assolir l’ascens. Preguntat per l’Hospitalet, Josu el considera “un dels més potents amb un gran pressupost i una plantilla i cos tècnic per estar a Segona B”.