RCDE Stadium temperatura

L’Espanyol va queixar-se públicament a la Lliga per l’horari del partit Espanyol-Eibar del calendari de la competició. El matx s’haurà de jugar el 12 de juliol a les 14 h, una hora en una data en què farà molta calor i que el club blanc-i-blau no considera adient per jugar al futbol malgrat les pauses per a la hidratació. De fet, l’Espanyol qüestiona les previsions meteorològiques de la Lliga a l’RCDE Stadium, que diuen que hi haurà 28 graus.

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha contestat a les crítiques amb la ironia que “a Cornellà hi deu haver un microclima especial… nosaltres ens basem en les temperatures de l’Agència Estatal de Meteorologia. Encara falten molts dies, però no sé en quins termòmetres es basa l’Espanyol per dir això”. Aquesta guerra creuada de graus centígrads la resol l’equip de meteorologia de betevé.

Marcos Amores, el VAR de la disputa Espanyol-Tebas

Marcos Amores

, company de meteorologia de betevé, ha introduït una variable nova en tot aquest enrenou: la humitat. Amores reconeix que les previsions per al proper diumenge 12 de juliol a les 14 h són de 28 o 29 graus. El problema és la sensació tèrmica. Amb una xafogor que pot voltar perfectament el 60 %, la sensació que tindrien els jugadors seria de 35.