David López

L’Espanyol ha perdut contra la Reial Societat per 2 a 1. Malgrat el gol inicial de David López i el bon partit dels de Rufete, els bascos remunten amb gols de Willian José i Ikak i enfonsen els blanc-i-blaus a la classificació.

Bona primera part

El tècnic Rufete ha estat valent i Nico Melamed ha debutat com a titular a Anoeta. El partit, però, no ha començat bé per a l’Espanyol. En la primera aproximació de la Reial Societat, l’equip basc ha marcat amb un cop de cap de Willian José després d’una centrada de Monreal. Galleda d’aigua freda que aquesta vegada ha durat poc perquè el VAR ha intervingut per un clar fora de joc del golejador local, una oportunitat que l’equip blanc-i-blau ha aprofitat. Els homes entrenats per Rufete s’han posat les piles i David López s’ha avançat en el marcador després d’una centrada d’Embarba. Un cop de cap magistral del capità de l’Espanyol entre dos defensors de la Reial ha posat el 0 a 1 en el minut 10. La Reial Societat ha reaccionat i Diego Llorente ha enviat un cop de cap al travesser. Ha estat el més destacat d’una primera part còmoda per a l’Espanyol, que ha aprofitat les seves oportunitats.

Represa sense sort

La segona part ha començat amb l’Espanyol còmode però una jugada aïllada ha significat el gol de l’empat de Willian José, aquesta vegada després d’una centrada i en posició correcta, un minut que 55 se suma a la facilitat que té l’equip blanc-i-blau a encaixar gols després del descans. Liderats per Raúl de Tomás, els homes de Rufete ho han intentat tot per desfer l’empat però no ha estat possible. La Reial ha anat guanyant terreny i Diego López ha salvat l’equip fins que una canonada d’Isak en el minut 84 ha donat el 2 a 1 per a l’equip basc, que ha remuntat el partit i ha deixat l’Espanyol pràcticament sense opcions de permanència a la Primera Divisió.