waterpolo Espanya Romania

La selecció espanyola jugarà les semifinals i, per tant, optarà a les medalles a l’Europeu de waterpolo de Croàcia. Els jugadors entrenats per David Martín han superat amb comoditat a Romania per 24 a 7. Espanya no ha tingut problemes i buscarà arribar a la final.

Superiors des de l’inici

La selecció espanyola ha dominat des de l’inici i, d’inici, s’han avançat per 3 a 0 amb un doblet d’Álvaro Granados i un altre gol de Roger Tahull. La mínima reacció dels romanesos ha servit per esperonar els jugadors espanyols, que han continuat dominant sense problemes i han acabat el primer quart amb un parcial de 6 a 2, amb tres gols d’Álvaro Granados. El segon quart ha estat una mica més ajustat, i els de David Martín “només” han guanyat per 4 a 2.

Tercer quart per emmarcar

El tercer quart ha servit per sentenciar l’enfrontament i, amb un joc coral, ha aconseguit deixar clara la diferència entre el waterpolo espanyol i romanès. El 7 a 1 de parcial no donava opcions a la sorpresa i cal destacar el paper d’Álvaro Granados, que ha continuat marcant. De fet, el jugador del Novi Grad ha fet sis gols davant els romanesos i 16 des que va començar el campionat.

L’últim quart ha servit per donar minuts als jugadors que menys n’havien disputat fins al moment i per tal de donar descans als homes més importants. El resultat final: 24 a 7.