El Barça va superar 2 a 0 l’Osasuna en la semifinal de la Supercopa d’Espanya disputada a Riad, a l’Aràbia Saudita. El primer gol dels blaugrana el va fer Robert Lewandowski després d’una passada de Gundogan, però que, segons l’entrenador i els jugadors de l’Osasuna, venia precedida d’una falta de Christensen a José Arnáiz. La jugada va ser molt protestada pel conjunt navarrès, però també l’arbitratge durant tot l’enfrontament.

Arrasate: “Ens sentim perjudicats”

L’entrenador de l’Osasuna, Joseba Arrasate, va dir que “ens sentim perjudicats perquè el criteri ha estat diferent durant tot el partit“. Respecte a la jugada de l’1 a 0, va destacar que “Jose [Arnáiz] té la pilota controlada i Christensen li fa falta. Aquestes faltes per mi no són revisables, el VAR no ha d’entrar però el fet que no sigui revisable no vol dir que no sigui falta“.

Arrasate també ha destacat que “hem vist moltes faltes i el criteri ha estat diferent perquè si l’àrbitre deixa jugar que ho faci però que sigui igual per a les dues parts”. L’entrenador de l’Osasuna va acabar dient que “no diré que la victòria sigui injusta, però una jugada marca el partit”.

Més queixes de l’Osasuna

Alguns jugadors, com el capità David García o el porter Sergio Herrera també es van queixar a la zona mixta. De fet, el capità va destacar que “sempre que hi ha aquest tipus de faltes es decanten cap al mateix costat” i Herrera va arribar a dir que “la Supercopa està feta perquè la juguin el Barça i el Madrid“.