El CE Europa femení ha perdut 1 a 0 contra l’Atlètic de Madrid B en la penúltima jornada de la Segona RFEF. Aquest resultat ha provocat que el conjunt gracienc quedi segon a la Lliga amb 63 punts, i disputarà el play-off d’ascens per pujar a Primera Federació. L’Atlètic de Madrid B, doncs, puja de forma directe de categoria. Tot i les ocasions de les escapulades, no han estat capaces de materialitzar cap gol.

La xerrada emotiva de Joan Bacardit i Andrea Porta abans del partit

Empat a zero en la primera part

El partit ha estat molt igualat, ja que ambdós conjunts es jugaven l’ascens a Primera Federació. La falta d’encert i unes molt bones defenses han evitat que s’estrenés el marcador. L’oportunitat més clara de les de Gràcia ha arribat al minut 26, però Mascaró no ha aconseguit marcar tot i trobar-se sola davant la portera. El conjunt escapulat, que ha anat de menys a més, a partir de la mitja hora de partit ha mantingut el control del joc. Tot i això, el conjunt matalasser no ha abaixat els braços i ha tingut l’ocasió més clara del matx al minut 40, però la pilota s’ha estavellat contra el travesser. Finalment, el primer temps ha acabat 0 a 0.

L’Europa perd en la segona part tot i les ocasions

A la represa de la segona part, la intensitat ha continuat. L’Atlètic de Madrid ha sortit amb una marxa més i, de seguida, ha generat molt perill. Malgrat tot, cap dels dos conjunts ha mantingut un domini clar del joc. Les de Joan Bacardit, en canvi, a partir del minut 60 han començat a ser molt ofensives, però poc eficaces de cara a porteria. Tot i aquesta millora, Nerea, jugadora matalassera, ha estrenat el marcador aprofitant un mal refús d’un córner (1-0). Virgínia García, entrenadora de l’Atlètic de Madrid B, ha perdut els nervis al minut 84 evitant un servei de banda, fet que li ha provocat la vermella directa. Finalment, l’Europa no ha pogut capgirar el marcador i el partit ha acabat 1 a 0.