El Martinenc ja no és equip de la Lliga EBA i no ho és per molt poc marge després de perdre contra l’Azulejos Moncayo CB Saragossa (70-75) a la tornada del play-off per la permanència a la lliga EBA. Els d’Hugo González havien guanyat l’anada per 69 a 71 i amb el resultat d’avui els barcelonins jugaran a la nova Supercopa Catalunya la temporada que ve. El Martinenc feia cinc anys que jugava a la Lliga EBA.

El Martinenc s’emporta un primer temps molt igualat

La primera meitat del partit ha estat realment igualada i s’ha notat en tot moment que els dos equips s’hi estaven jugant la vida. Hi ha hagut un quart per a cada un. El primer ha estat per l’Azulejos Moncayo CB Saragossa, que ha guanyat el parcial per 21 a 22. El Martinenc, però, ha reaccionat al segon quart i ha estat més efectiu de cara a cistella, ha aconseguit arribar a la mitja part guanyant per 41 a 40.

Tercer quart

El tercer quart ha estat força fluix per al conjunt barceloní i ha acabat perdent per 53 a 64, fet que significa un parcial de 12 a 24 en aquest període. Els jugadors del Martinenc, però, han aconseguit capgirar el marcador i han arribat a empatar l’enfrontament (69-69), fet que li permetia mantenir la categoria. Ara bé, uns instants finals molt emocionants i amb algunes imprecisions han permès que el conjunt aragonès salvi la categoria i el Martinenc jugui a la Supercopa Catalunya.