@RCDEspanyol

Sebastien Corchia s’ha convertit en nou jugador de l’Espanyol. El lateral dretà arriba en qualitat de cedit al conjunt que entrena David Gallego. L’Espanyol es farà càrrec de la totalitat de la fitxa i no pagarà res per la cessió, tot i així, es guarda una opció de compra pel futbolista. El jugador de 28 anys va arribar al conjunt andalús el 2017 per 5 milions d’euros i el curs passant va jugar també a préstec al Benfica portuguès.

Competència per a Javi López

El lateral dret era una demarcació que la direcció esportiva espanyolista buscava reforçar a un baix cost i finalment, Sebastien Corchia ha estat l’escollit per augmentar la competència en aquesta posició en què només hi ha Javi López.

Corchia, perjudicat per les lesions

Des de la seva arribada a Sevilla procedent del Lille francès, Corchia ha patit diverses lesions musculars que li han impedit agafar continuïtat. De fet, només ha pogut disputar 20 partits amb la samarreta del Sevilla. A més a més, l’any passat cedit al Benfica, va tenir una lesió greu en la qual va ser operat del genoll esquerre i va estar diversos mesos de baixa.

La sisena incorporació

Després de les arribades de Bernardo, Iturraspe, Matías Vargas, Andrés Prieto i Fernando Calero, Sébastien Corchia s’ha convertit en el sisè fitxatge del mercat d’estiu. La direcció esportiva blanc-i-blava treballa per incorporar un davanter centre, el substitut de Borja Iglesias.