Izan Espinosa, juvenil del Sant Andreu fins a la temporada passada, va signar un contracte de dues temporades amb el primer equip fa un mes. Fa 12 temporades que està al futbol base i és per aquest motiu que el futbolista considera “Sant Andreu com casa seva“.

Debut al gener d’aquest any

El lateral dretà va debutar amb Mikel Azparren a la banqueta, en un Sant Andreu – Reus B de la jornada 25 de Tercera Divisió. A més a més, també ha disputat aquesta pretemporada un partit del Torneig d’Històrics que va enfrontar als quadribarrats contra el Badalona.

Velocitat, ritme i joventut

El jove jugador de 19 anys ha assegurat que se sent molt còmode entrenant i que s’està adaptant al ritme. A més a més creu que podrà aportar velocitat, ritme i joventut, així com qualitat a la plantilla.

Izan Espinosa

Dos gols la temporada passada

El de Santa Coloma de Gramanet va anotar dos gols el curs passat amb el juvenil i ja des de fa dues temporades que s’entrena amb el primer equip, per tant, com Espinosa assegura, l’adaptació està sent més fàcil perquè ja coneix els seus companys.

Azparren creu que serà un més

El tècnic andreuenc, Mikel Azparren, ha dit que ningú li assegura minuts perquè a l’hora de jugar tenen en compte l’estat de forma dels jugadors, però que està convençut que Espinosa serà un més de la plantilla.