Andrés Prieto s’ha convertit en nou jugador de l’Espanyol. El porter, que va fitxar pel Màlaga la temporada 2017/18 i va jugar cedit al Leganés a partir d’aquest mes de gener, arriba lliure per completar juntament amb Diego López la demarcació de porter. El jugador, que ja ha superat les proves mèdiques, ha estat anunciat i presentat. Prieto va ser porter del filial blanc-i-blau fa cinc temporades i va coincidir amb Kiko Casilla, Roberto i Pau López.

Arriba a cost zero

Prieto, de 25 anys, i amb passat blanc-i-blau, arriba sense cost per a l’Espanyol. El jugador es trobava sense equip, ja que havia acabat el contracte amb el Leganés. Ha firmat per dues temporades més una d’opcional i està encantat de tornar a vestir la samarreta blanc-i-blava.

Marge per a més incorporacions

Andrés Prieto
@RCDEspanyol

La Direcció Esportiva de l’Espanyol ha prioritzat fitxar un porter que arribés a cost zero perquè d’aquesta manera podran invertir en altres demarcacions. És la quarta incorporació d’aquest mercat de fitxatges després de Bernardo Espinosa, Ander Iturraspe i Matías Vargas.