Després de 9 dies de descans, el Martinenc ha tornat a la càrrega per encarar l’últim tram de la pretemporada abans de que comenci el nou curs, que donarà inici d’aquí a tres setmanes. Els diables vermells ja tenen una plantilla definida de 20 jugadors després d’incorporar al migcampista Rafel Roger.

Un equip nou

De la plantilla que va baixar a Primera Catalana la temporada passada només en queden 2 jugadors, els 18 restants són noves incorporacions que fa l’equip de Javi Gómez per a començar un projecte renovat a una nova categoria.

Alguns d’ells, com el cas de l’últim fitxatge, Rafel Roger, són jugadors que ja han estat sota les ordres del tècnic en algun moment de la seva carrera com a futbolistes. Un detall que el tècnic agraïa perquè “ja estaven acostumats al seu sistema de joc”.

En bon estat de forma

El tècnic reconeix que, a l’haver començat abans d’hora la temporada per poder jugar el Torneig d’Històrics ,”s’estava fent llarga” i que “ja tenien ganes de competir”.  L’entrenador també ha recalcat que els jugadors “havien fet els deures arribant físicament a l’inici de curs”.

Motiu pel qual, també ha demanat que “quedaria satisfet amb aquesta pretemporada si aconseguia que cap jugador es lesionés”. L’estil de joc de Javi Gómez l’ha definit el propi protagonista com a “difícil d’assimilar en un espai curt de temps”.