Ja ha començat el compte enrere per a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, la nova casa que acollirà els partits del juvenil, el Barça B i l’equip femení. El Miniestadi ja forma part de la història i el FC Barcelona ha presentat a través d’un espot les noves cares que l’aficionat podrà veure a les noves instal·lacions.

Amb música que recorre a l’èpica de fons, alguns representants com Carles Pérez, Riqui Puig o Alexia animen els seguidors a anar a les noves instal·lacions que s’inauguraran el 27 d’agost. Es tracta de la primera peça que conformarà l’Espai Barça en el qual el club fa anys que treballa. On ara hi ha el Miniestadi es construirà el nou Palau, i les noves instal·lacions es desplaçaran als afores de la ciutat esportiva Joan Gamper, a 8,5 km d’on eren fins ara i del Camp Nou.

L’Ajax, convidat d’honor

En l’estrena prevista a finals d’agost, una festa popular i la cerimònia inaugural donaran pas a un partit entre els juvenils del club català i de l’Ajax. Els blaugrana fan honor, d’aquesta manera, al nom simbòlic que se li ha posat a l’estadi en reconeixement del llegat de Johan Cruyff. Les entrades per assistir a l’esdeveniment ja estan exhaurides.