El Martinenc segueix amb la posada a punt de la seva plantilla i ha presentat un nou jugador per a reforçar la zona medul·lar: Rafel Roger. Es tracta d’un migcampista que ja havia entrenat a les ordres del tècnic Javi Gómez les últimes dues temporades amb el Sant Ildefons.

El jugador ripollès, de 21 anys, arriba amb el beneplàcit no només del seu entrenador, també d’una part de la plantilla amb qui ja havia compartit vestuari. El de Sant Joan de les Abadesses es va formar a l’Abadessenc, al futbol base de l’Olot i Manlleu per acabar finalitzant a un equip barceloní: el Júpiter.

Com a amateur va debutar al Sant Ildefons on en dos dos cursos va jugar 31 partits i va marcar 4 gols, convertint-se d’aquesta manera en un dels pilars del que ara torna a ser el seu tècnic.

Plantilla definida

Amb la incorporació del migcampista, el Martinenc dóna per tancada la plantilla de 20 jugadors, dels quals 18 han estat nous fitxatges. Tot esperant alguna altra opció que pugui aparèixer que interessi al cos tècnic. Els diables vermells encaren amb un projecte nou el seu retorn a Primera Catalana, després de patir un descens la temporada en que havien pujat a Tercera.