La Danone Nations Cup 2019

és una competició en la qual participen més de dos milions d’infants de 27 països de tot el món d’entre 10 i 12 anys. A Espanya hi prenen part més de 40.000 futbolistes en diferents fases regionals, de cadascuna de les quals surt un guanyador. La fase nord-est té com a escenari la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb un padrí d’excepció, el jugador del RCD Espanyol Óscar Melendo.

La fase nord-est

En aquesta fase nord-est hi ha un total de 32 equips masculins i vuit de femenins. Tot i la part competitiva, l’organització té clar que l’objectiu és aprofitar l’esport com a eina educativa per transmetre valors com la companyonia, el joc net i l’amistat entre els participants. De fet, els nens que juguen la Danone Nations Cup entenen el torneig com una oportunitat de passar un dia amb els companys i fer nous amics.

Danone Nations Cup 2019

Danone Nations Cup 2019, a l’RCDE Stadium

De cada fase regional de la Danone Nations Cup 2019 en surt un guanyador masculí i un femení, que disputaran la fase final espanyola, que encara no té seu definitiva. De cada país en surt un vencedor, que jugarà el considerat com a Mundial aleví per equips. Aquest 2019 la fase final mundial es jugarà a l’RCDE Stadium el 12 d’octubre, un bon aparador per a tots aquests futbolistes, que de ben segur que gaudiran d’una experiència inoblidable.

El CE Tecnofutbol Salou i el Mercantil, campions

Els campions de la fase nord-est han estat en la modalitat femenina el CE Tecnofutbol Salou, i en la masculina el CE Mercantil de Sabadell