Víctor Sánchez

té clar que l’equip ha de seguir somiant a jugar a Europa la temporada que ve. Un dels capitans de l’equip espanyolista creu que “si guanyem els tres partits serem a prop d’Europa”. La dificultat és màxima, sobretot pel primer rival que tindrà l’Espanyol, que rebrà l’Atlètic de Madrid aquest dissabte a l’RCDE Stadium a partir de les 16.15 h.

Víctor Sánchez creu que no han sabut tancar els partits

El jugador blanc-i-blau és conscient que l’equip ha perdut una bona oportunitat d’aproximar-se a la zona europea després de sumar tres empats consecutius, la qual cosa ha posat molt difícil el somni europeu. El pitjor de tot és que en els tres enfrontaments l’Espanyol havia començat guanyant i va acabar empatant. “Té mèrit saber-se avançar en el marcador, però no hem sabut tancar els partits”, sentencia.

Entrenament de l’Espanyol

L’Espanyol ha fet un entrenament que ha tingut la sorpresa de la presència de Sven-Göran Eriksson, que ha visitat la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els jugadors han fet una sessió preparatòria aquest dimecres, 1 de maig. Dijous faran una nova sessió a porta tancada abans de l’últim entrenament de divendres.