El Vilafranca disputarà per primera vegada a la seva història una final de la Copa Catalunya. Els del Penedès, que ocupen la part tranquil·la de la classificació del grup cinquè de Tercera, volen acabar la temporada aixecant un títol que el Sant Andreu ja ha guanyat en una ocasió.

Il·lusionats amb la Copa

La final de la Copa Catalunya és l’única opció que té el Vilafranca per aixecar un títol aquesta temporada. Els del Penedès fa setmanes que pensen en la final. Una bona mostra n’és que en les últimes cinc jornades els d’Ivan Moreno només han sumat un dels 15 punts possibles. El Vilafranca ocupa la desena posició i està a 14 punts del Sant Andreu a la classificació.

Tot i això, aquestes diferències no han estat tan clares quan els dos equips s’han enfrontat a la Lliga. Al Narcís Sala, a la primera volta, el Vilafranca va ser capaç d’endur-se els tres punts de Sant Andreu, mentre que en el partit jugat al Penedès, els quadribarrats es van imposar per un 0 a 1 ajustat. Ara, però, hi ha en joc un títol i això són paraules majors.

Les paraules d’Ivan Moreno

El tècnic del Vilafranca es mostra optimista de cara a la final. Per l’entrenador dels vilafranquins, “els dos equips hem fet un gran camí fins arribar a la final i una vegada que hi ets el que vols és guanyar-la“. També considera que serà un matx molt difícil perquè el Sant Andreu té molt nivell, però “a un partit qualsevol cosa pot passar.

La final de la Copa Catalunya entre el Sant Andreu i el Vilafranca es disputarà l’1 de maig a les sis de la tarda al Municipal de l’Hospitalet.