Mikel Azparren

vol la Copa Catalunya, tot i que és conscient que l’objectiu principal de la temporada és jugar el play-off d’ascens a la Segona Divisió B. El tècnic andreuenc ha destacat que els fa “molta il·lusió” aconseguir aquesta competició: “Una vegada estàs a semifinals, vols ser-hi a la final, i quan arribes a la final, vols guanya-la”. L’equip ha passat moltes fases i ara arriba el moment de buscar el triomf final. Tenim ganes, “arriba en el moment crucial de la temporada i ens trobem molt bé en tots els aspectes”.

Mikel Azparren copa Catalunya 2019

Mikel Azparren farà canvis

El Sant Andreu afronta la final de la Copa Catalunya d’aquest dimecres amb ganes de deixar de banda l’empat a tres davant l’Horta de Lliga i sense voler pensar en el proper derbi al Narcís Sala contra l’Europa. Tot i la importància del matx d’aquest dimecres, cal destacar que el conjunt quadribarrat se la juga a la Lliga en el derbi més clàssic de Tercera contra l’equip de Gràcia. El que sí té clar l’entrenador andreuenc és que els tres partits (Horta, Vilafranca i Europa) “són de màxima exigència i, per tant, no tots els futbolistes podran jugar-ho tot”. Per tant, hi haurà alguns canvis respecte el matx d’aquest diumenge davant l’Horta.

Amb la segona samarreta

Aquesta vegada el Sant Andreu jugarà amb la samarreta blava, la suplent de la quadribarrada de sempre perquè disputaran el partits com a visitants. A la final de la Copa Catalunya es considera equip local el més antic i en aquest cas el Vilafranca va fundar-se l’any 1904 i el Sant Andreu cinc anys després.

Vilafranca, el rival a la final

El Vilafranca serà un rival complicat perquè el finalista de la Copa Catalunya ja no té res a fer a la Lliga i, en cas de guanyar, aconseguiria la primera del seu palmarès. A la Lliga els dos equips s’han enfrontat tant a Vilafranca com a Barcelona amb una victòria per a cada equip, curiosament, a camp contrari. Els vilafranquins van superar per 1 a 2 al Narcís Sala en el partit de la 15a jornada. De la seva banda, els quadribarrats van guanyar al Vilafranca per 0 a 1 en l’enfrontament de la 36a jornada.